perjantai 2. lokakuuta 2015

Yhden kortin taktiikalla

Ei muuta kun lompsa auki ja laskemaan. Montakos korttia löytyy sinun lompakostasi? Itselläni niitä on ainakin kaksikymmentä, eikä kaikki edes mahdu sinne.

Mitäs jos meillä Jämsässä olisi käytössä ihan oma ”Jämsä-kortti”. Siis yksi kortti mihinkä yritykset voisivat lähteä mukaan antamalla asiakkaalleen haluamansa edun. Kortti toimisi pelkästään esittämällä sitä ostoksia tehtäessä.

Etu voisi olla esim. -5% tai -10% normaalihinnoista tai ihan mitä vaan ja edun saisi heti. Ei mitään leimoja eikä papukaijan merkkejä. Omassa liikkeessäni tällainen on ollut käytössä jo pitkään, mutta yksi yhteinen Jämsä-kortti olisi mielestäni loistava idea.

Mukaan siihen voisivat lähteä esimerkiksi huoltoasemat, pizzeriat, kioskit, kahvilat, hierojat, matkailuyrittäjät, kampaamot ja kosmetologit ym. ym........

Myös kaupunki voisi olla mukana, tarjoamalla esimerkiksi vaikka uimahallikorteista tai työväenopiston kursseista alennusta.

Uskon, että kortti tiivistäisi yhteistyötä yrittäjien kesken ja toisi kuntalaisille selvää etua keskitettäessä ostoksia oman paikkakunnan yrityksiin.

Seija El Sayed

Ei kommentteja: