keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Huhuu, onko siellä ketään?

Haluan nostaa pöydälle asian, joka toivottavasti on vain yksittäistapaus eikä yleinen käytäntö kaupungissamme.

Laitoin 2.lokakuuta sähköpostia kaupungin korkeimmalle taholle sekä Jämsek kehittämisyhtiöön, yhteensä 14 ihmiselle. Postin aiheena oli positiivinen idea, jonka jatkotyöstämisellä ja kehittämisellä voisi olla merkitystä nuorten hyvinvointiin ja osallistamiseen. Ja oikein hyvin onnistuessaan saataisiin vielä rahallinen tuki sen toteuttamiseen.

Yhtään vastausta en ole saanut tuohon kyseiseen postiin. Yhden henkilön kanssa asiasta keskustelin ruokakaupassa ja yhdeltä sain suullisen palautteen, että idea on tosi hyvä. Hämmentävän asiasta tekee se, että tämän kyseisen idean toteuttamisen aikataulu on kireä, koska kyseessä on myös kilpailu, jonka osallistumisaika päättyy tämän kuun lopussa. Ymmärrän, että joskus joku posti voi tulvassa hukkua, mutta ei kai kaikilta neljältätoista. Olisi ollut kiva saada edes kuittaus, että on postin saanut.

Suurin kysymys ei ole se, onko minun sähköpostiini vastattu, vaan eniten hämmästyttää se, että kun annetaan ideoita tai kehittämisaloitteita, eikö niihin kukaan tartu, eikö ketään kiinnosta? Ja tietysti mietityttää se, miten kunnassa reagoidaan, kun asukkaat ja yrittäjät ottavat yhteyttä.

Seija El Sayed


Edit, 28.11.2018
Tämä kirjoitus oli paikallislehdessä 17.10.2018, minkä jälkeen alkoi tapahtua. Saimme lähetettyä osallistumisemme/hakemuksemme Klash-kilpailuun. Jes! Nyt jännityksellä odotetaan miten meidän kilpailussa käy.Edit, 11.12.2018

No eipä meillä onnea ollut tuossa kilpailussa, mutta toisaalta mitään ei saa jos ei yritä. J Hukkaan ei meidän työ missään nimessä mennyt, vaan voimme hyödyntää valmistelua omassa työssämme Jämsäläisten lasten ja nuorten hyväksi.

Ei kommentteja: