keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Populisti, jeesustelija tai ihan mikä vaan!

”Saa käyttää, mutta ei ole pakko”

Tällaisen leiman varmaan otsaani saan tästä kirjoituksesta.

En vaan voi ymmärtää, miksi Jämsän kaupunki kelkkoo meidät valtuutetut ja virkamiehet kahdeksi päiväksi seminaariin Vääksyyn (Tallukkaan), oikein yökylään.

Strategiaseminaari on kyllä tärkeä, sitä en arvostele, mutta........

Eikö meidän kaupunkina tulisi kannattaa paikkakunnan omia yrityksiä ja niitähän löytyy roppakaupalla. On Rantapirtti, Patapirtti, Hirvikartano, Savion Hovi... jaa,jaa,jaa......ja upea Ilveslinna. Jos välttämättä halutaan yöksi pois kotoa niin meidäthän voisi lukita vaikka Linnaan BB-talon hengessä.

Hintalappukaan ei voi kovin pieni olla, kun ottaa huomioon matkat, ruuat, yöpymiset, kokouspalkkiot, ansionmenetykset ym.ym.

Meitä sentään on melkoinen kööri, reilusti yli 50 virkamiehineen päivineen.

Itseäni kenkuttaa kirjoittaa tästä lehden palstoille, mutta niin monen vuoden kokemuksella tiedän, että tämä on ainoa keino millä saattaa, huom. saattaa pystyä vaikuttamaan tuleviin päätöksiin.
Vedetään tulevaisuudessa kotiinpäin niin paljon kuin pystytään, jookos?

Seija El Sayed

1 kommentti:

40no168na4 kirjoitti...

You can withdraw money with Visa, Mastercard, bank wire, and Bitcoin. It takes one to 메리트카지노 5 enterprise days, depending on the tactic. With Bitcoin, you can to|you possibly can} withdraw as a lot as you want, whereas the utmost deposit is $5,000. Payouts here are are|listed under are} usually processed in a really brief time, which is a large benefit.